Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje de musical, 11 september 2016

Op de eerste rang met Birwa Tours! VOLGEBOEKT

Het beroemde verhaal:
Als de Duitsers in 1940 Nederland binnen vallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Soldaat van Oranje Birwa ToursRoelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meet hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken…: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? steek je je kop in het zand en studeer je door? of kies je doelbewust voor de vijand?

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Deze beroemde musical moet u gezien hebben!
U beleeft de Musical in een 360 graden draaiende theaterzaal. De theater hangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op het voormalig militair vliegveld Valkenburg

Deze musical bieden wij u aan voor € 108,- per persoon.

Deze musical betreft een matinee voorstelling aanvang is om 14:00 uur.
Deze prijs in inclusief:Soldaat van Oranje Birwa Tours
-1e rang kaarten
-Consumptiebon
-Vervoer
-Koffie/Thee

Birwa Tours heeft geen reservering’s kosten.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Opstap plaatsen in overleg.


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen