Stamppottocht (VOLGEBOEKT)

Stamppottocht, Woensdag 27 Januari 2016.

De winter is alweer in volle gang, dit zijn meestal donkere en sombere dagen. Maar niet met Birwa Tours. Wij nemen u mee voor een gezellige stamppottocht met een indoor roofvogel en uilen show en een mooie rondrit over de Veluwe.

Hoe ziet deze dag eruit?

Roofvogel en uilenshow.
Wij halen u ’s ochtends op bij uw opstapplaats om vervolgens te reizen naar Emst.
Bij aankomst staat er 2x koffie met gebak voor u klaar. Hierna neemt een ervaren valkenier u tijdens een spectaculaire show mee in de wereld van de roofvogels en uilen. Geheel binnen in het restaurant. Tijdens de demonstratie kunt u genieten van vrije vluchten en krijgt u informatie over de vogels, voeding en het gedrag. Iedereen wordt bij de show betrokken. Zo krijgt u ook de kans om een vogel naar uw hand toe te laten vliegen. U kunt alle vogels van dichtbij bewonderen, aanraken en zelfs vasthouden voor een leuke foto! Ziet u al een buizerd over uw kopje koffie heen vliegen?!

Tijdens de lunch krijgt u een stamppot buffet met de keuze uit 3 soorten stamppot met worst, bal gehakt, spekjes en een verrassend toetje na!

Natuurtocht.Stamppottocht Birwa Tours
’s Middags neemt de gids u mee in de bus voor een rondrit door de Veluwe. U rijdt met de gids door de schitterende Veluwse Kroondomeinen, Het natuurlijk leefgebied van de edelherten. Een rondrit van anderhalf uur waar u zeker van zult genieten. Tot slot laten we u nog genieten van een kop koffie met een krentenwegge, waarna we weer beginnen aan de terugreis

Deze compleet verzorgde dagtocht bieden wij u aan voor € 54,- per persoon.

Deze prijs in inclusief:
-Vervoer
-Administratiekosten
-2x koffie met gebak
-Roofvogel & uilen show
-Stamppot buffet
-Rondrit met gids
-Koffie met krentenwegge

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen