Stoomtram & Stoommachinemuseum met spreker!

Stoomtram & Stoommachine, vrijdag 22 oktober 2021.

In samenwerking met de krant Liwwadders hebben wij een zeer mooie dagtocht samengesteld.
’s Ochtends halen wij u op bij uw opstapplaats om u mee te nemen voor de dagtocht Stoomtram & Stoommachinemuseum. Onderweg hebben wij een spreker in de bus namelijk: Gert van Meegdenburg. Hij is een oud brandweercommandant van Leeuwarden, tevens vrijwilliger en technicus bij het Stoommuseum in Medemblik. Onderweg naar ons koffie adres zal Gert u al veel vertellen over de afsluitdijk om vervolgens bij ons welbekende café Stam te genieten van 2x koffie met gebak.

StoomtramStoomtram & stoommachine museum - Birwa Tours - Dagtochten

Aangekomen in Hoorn stapt u in de stoomtram die u meeneemt naar Medemblik. De stoomtram is een rijdend museum van wel 20km lang die u mee neemt naar Hoorn, onderweg kunt u genieten van de beleving en het uitzicht. Wanneer de stoomtram aankomt in Hoorn nemen wij u mee naar het stoommachine museum, hier gaat u aan tafel voor een overheerlijke lunch. 

Stoommachine museum onder stoom!

Na de lunch neemt Gert van Meegdenburg u onder de hoede voor een mooie rondleiding door het stoommachine museum die deze dag onder stoom zal staan. Gert zal u alles vertellen over het stoommachine museum en mocht u vragen hebben, stel ze gerust aan Gert. Na de rondleiding heeft u nog even vrije tijd in Medemblik. Om deze mooie dag af te sluiten gaan wij onderweg nog aan tafel voor een 3-gangen diner waarna u terug kunt kijken op een mooie dag onder leiding van spreker Gert van Meegdenburg.

Wij bieden u deze dagtocht aan voor € 95,- per persoon.

Dit is inclusief:
-Spreker Gert van Meegdenburg
-2x koffie met gebak
-Stoomtrein Hoorn – Medemblik
-Lunch
-Rondleiding stoommachine museum
-Vrije tijd Medemblik
-3-gangen diner
-Administratiekosten

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen