Terug in de tijd

Terug in de tijd, woensdag 3 oktober 2018.

Vandaag worden we in Lieren ontvangen met een kop koffie en/of thee met daarbij een heerlijke snee krentenwegge met roomboter. Hierna gaan we Terug in de tijd en vertrekken we naar het nabij gelegen Museum Papier fabriek De Middelste Molen, waar kennis gemaakt wordt met het productie proces van het oeroude Hollandse papier. Van handgeschept papier tot de machinale papierproductie.

Na deze unieke en leerzame kennismaking met De Middelste molen worden we in  restaurant De Roseboom verwacht voor een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch rond 14.00 uur kunt u naar het A-Ford museum en tuincentrum de Tullekensmolen.

Terug in de tijd Birwa ToursIn het A-Ford museum word u rond geleid door een gids die met een mooi gedetailleerd verhaal verteld over niet alleen de auto maar ook leuke verhalen achter de auto heeft. Tevens kunt u hier een werkende watermolen zien. U kunt uw bezoek afsluiten met een bezoek aan het tuincentrum. Aansluitend gaan we weer naar restaurant Roseboom een heerlijk 3 gangen diner. 

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 65,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-2x koffie of thee met wat lekkers
-bezoek museum papierfabriek
-lunch
-bezoek en rondleiding A Ford museum
-3-gangendiner met 1 consumptie.
-Administratiekosten

Vertel het snel al uw vrienden en familie en ga met ons mee!

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen