Utrechts Genieten

Utrechts Genieten, woensdag 21 september 2016. VERTREKGARANTIE!

Een compleet verzorgde dagtocht!
’s Ochtends nadat u bent opgestapt vertrekken we naar een mooie boerderij in Utrecht.Utrechts Genieten Birwa Tours Hier worden we ontvangen in de koffiekamer. Onder het genot van 2 koppen koffie met gebak laten ze u een film zien over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u 2 soorten kaas te proeven. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan het kaas en boter museum. Tevens kunt u de kaasmakerij bezichtigen waar vroeger de kaas werd gemaakt. In de landwinkel treft u tal van streekproducten en souvenirs aan.

Lunch.
Tussen de middag staat er in de zaal een lunch voor u klaar. U treft diverse soorten verse broodjes aan met diverse soorten hartig beleg. Voor iedereen is er een kroket en er wordt tweemaal koffie, thee, melk of karnemelk geserveerd.

Rondrit Utrechtse Heuvelrug.
Onder leiding van een gids gaat u een schitterende tocht maken door de Utrechtse Heuvelrug. Zo komt u meer te weten over de slag bij Arnhem, de Amerongse Bovenpolder en komt u langs het huis van Keizer Wilhelm 2 en kasteel Zuylenstein. Een rondrit van 1,5 uur. Om de rondrit af te sluiten eindigen we met koffie/thee met cake.

Diner.
Na ons bezoek aan Utrecht vertrekken we naar ons diner adres. Een 3 gangen diner met genoeg op tafel inclusief een consumptie. Hier kunt u afscheid nemen van de groep en brengen wij u weer naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 70,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:Birwa Tours Vervoer
-Vervoer.
-Administratiekosten.
-2x koffie/thee met gebak.
-Entree’s.
-Lunch.
-Rondrit met gids.
-Koffie/thee met cake.
-3 gangendiner.
-Consumptie bij diner.

Een echte verwenreis!

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon:0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen