Veluwse IJsselvallei

Veluwse IJsselvallei, woensdag 17 oktober 2018.

We gaan op weg naar Terwolde, waar we worden ontvangen met een lekker kopje koffie met gebak. Vervolgens gaan we weer in de bus samen met een gids, al rijdend langs het landgoed waarbij Piet Hein zijn naam nog een rol speelt, rijden we naar de prachtige rivier de IJssel. Hier genieten we van de vogelsoorten en vergezichten, daarna rijden we door een aantal prachtige landgoederen met bossen en heide.Veluwse IJsselvallei - Birwa Tours

Na deze prachtige rondrit gaan we terug naar Brasserie Kriebels en gaan we aan tafel voor het Deksels Pannetjes-diner. Dit is een diner waarbij u niet één hoofdgerecht krijgt geserveerd, maar meerdere hoofdgerechten. Zo kunt u verschillende gerechten proeven, maar een schnitzel of rollade zult u nooit tegenkomen in een van de pannetjes!

En dan is het tijd voor de Likeurproeverij. In een prachtige show met onverwachte verhalen en sketches wordt u meegenomen in de wereld van oud Hollandse likeuren. Er is een schitterend ogend buffet met zeker 88 verschillende likeuren, bitters, top jenevers, een ruim assortiment aan alcoholvrij en 20 soorten advocaat.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 69,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-2x koffie of thee met wat lekkers
-rondrit met gids langs de Ijsselvallei
-diner met 1 consumptie.
-likeur proeverij 
-Administratiekosten

Vertel het snel al uw vrienden en familie en ga met ons mee!

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen