Viswijven in de Leugenbank

Viswijven in de Leugenbank, woensdag 26 oktober 2016. (vertrekgarantie!)

Minidagtocht.
Aan het einde van de ochtend halen wij u op bij uw opstap plaats. Wij nemen u mee op reis voor een echte Friese dagtocht, want in uw omgeving is ook genoeg te beleven.

Om 12:30 komen wij aan in de mooie Friese stad Hindeloopen. De Elfstedenstad staat onder andere bekend om haar stijlvolle klederdracht, het voor Hindeloopen typerende schilderwerk, karakteristieke geveltjes, likhúsjes, vele houten bruggetjes en natuurlijk de Elfstedentocht. 
Wij worden ontvangen met een Fries diner met Friese mosterdsoep, Friese vleesstoofpot met gekookte aardappelen en rode kool met als afsluiter een heerlijk chocolade dessert.

Hindeloopen Birwa Tours

Na het diner staat het restaurant in het teken van theater, waarbij 2 viswijven vanuit de “leugenbank” de mooiste verhalen vertellen en bij afloop nog gerookte vis bij opbod veilen. waarna we een bezoek brengen aan het naastgelegen Hinderlooper klederdracht en schilderwerk museum waarbij de 2 viswijven meegaan en alles vertellen over de bijzonderheden van dit museum.

Om de middag af te sluiten hebben we nog koffie met een Friese koek en een verloting!

Om 16:00 uur komt deze dagtocht weer ten einde, waarna we u weer brengen naar de plaats waar u bent opgestapt en kan nagenieten van een mooie dag.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 38,- per persoon.

Deze dagtocht is inclusief:
-Vervoer.
-Fries diner.
-Theater.
-Museum bezoek.
-Koffie met koek.
-Administratie kosten.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen