Winterfair Garderen 29 & 30 november

Winterfair Garderen in Dickensstijl, vrijdag 29 november en zaterdag 30 november 2019. (VERTREKGARANTIE)

Eind november is de Beeldentuin in Garderen, waar ook ieder jaar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin u terug gaat naar het Engeland van 1850. Dit jaar wordt de Winterfair Garderen alweer voor tiende keer georganiseerd. Niet voor niets, want de sfeer is geweldig. Laat u verrassen door allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens, waarbij zelfs de mensen achter de kramen zijn gekleed in Dickens-stijl. Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes.Winterfair Garderen - Birwa Tours

Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vindt u zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in uw eigen huis. Allemaal hebben ze een eigen thema. Kijk uw ogen uit in de Ot en Sien kamer, babykamer, landelijke lavendelkamer en de Engelse kamer.

We verwachten rond 11:00 uur aan te komen bij Winterfair Garderen, waar we worden ontvangen met koffie/thee en Apfelstrüdel. Daarna kunt u heerlijk ‘struinen’ op de Winterfair. Tussen de middag gaan we aan tafel voor een stampottenbuffet, waarbij u ook een consumptie krijgt aangeboden. Aan het eind van de middag vertrekken we weer richting Friesland.

Wij gaan hier naar toe op de volgende dagen:
vrijdag 29 november 2019 voor € 50,- per persoon (Volgeboekt)
zaterdag 30 november 2019 voor € 50,- per persoon (Vertrekgarantie)

Deze prijs is inclusief:
-Vervoer
-Administratiekosten
-Entree Winterfair
-2 x koffie/thee met Apfelstrüdel
-Stampottenbuffet inclusief consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Let op u kunt alleen nog maar boeken voor zaterdag 30 november 2019


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen