Zandsculpturen en ’t Westdorp

Zandsculpturen en ’t Westdorp, woensdag 28 augustus 2019. (Vertrekgarantie)

 

Na de ophaalroute rijden we naar de provincie Gelderland voor de dagtocht Zandsculpturen en ’t Westdorp. In Garderen willen we een bezoek brengen aan het Veluws Zandsculpturenfestijn. Het thema van 2019 is ‘Reis om de Wereld’. Na het ontvangst met koffie met wat lekkers, kunt u deze ‘wereldreis’ gaan maken.  U staat oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meeste beroemde gebouwen van de wereld. En dat is nog maar het beging van uw ontdekkingsreis: de onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, schitterende eilanden, de mooiste markten en bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komen aan bod. In het overdekte deel van het festijn vindt u jaarlijks een leuke puzzel. Zandsculpturen die wat uitbeelden, wat u moet raden. Voor 2019 wordt dat “Weet u nog.. “. De uitdagende opdracht om het allemaal te raden. Wie ze allemaal goed heeft, maakt kans op leuke prijzen.Zandsculpturen en t' Westdorp - Birwa Tours - Dagtochten

Ook kunt u nog en bezoek brengen aan de Beeldentuin. De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden.

Rond het middaguur verlaten we Garderen en gaan we op weg naar Voorthuizen. Hier woont Boer Gijs op zijn boerderij ’t Westdorp, met zijn verzameling spullen uit grootmoederstijd, moestuin, kruidenierswinkeltje en nog meer. We gaan hier eerst aan tafel voor een lekkere lunch. Vervolgens krijgt u een demonstratie advocaat maken op ambachtelijke wijze en proeven hoor daar natuurlijk bij! En tijdens de rondleiding hoort u leuke verhalen over de houten poppetjes, het ‘Vakantiekonijn’ en de mobiele bedstee. Voordat we afscheid nemen van boer Gijs krijgt u nog een kopje koffie of thee aangeboden en dan stappen we in de bus richting ons diner-adres. Na het 3-gangendiner met consumptie brengen wij u terug naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 82,- per persoon.

deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie of thee met wat lekkers
-entree zandsculpturen en beeldentuin
-lunch
-demonstratie advocaat maken + proeverij en rondleiding van boer Gijs
-koffie/thee met wat lekkers
-3 gangen diner met 1 consumptie.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen