Ontdek Berlijn met de Touringcar.

Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland, is doordrenkt van geschiedenis, cultuur en architectonische pracht. Deze stad, die ooit verdeeld was door de Berlijnse Muur, heeft zich getransformeerd tot een symbool van eenheid en vooruitgang. Reis met Birwa Tours om de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn te ontdekken en te ervaren.

Boek direct

  • Inclusief lunch en diner
  • Volledig verzorgd
  • Extra luxe touringcar
  • Geweldige uitleg
  • Opstappen bij u in de buurt
  • Ontdek Berlijn

Home | Meerdaagse Reis | Ontdek Berlijn Met De Touringcar

Ontdek Berlijn met de Touringcar.

Begin je reis bij de iconische Brandenburger Tor, een imposante triomfboog die de prachtige Pariser Platz siert. Deze historische plek fungeerde als het symbool van de deling en hereniging van Duitsland, en het is een adembenemend startpunt voor je ontdekkingstocht door de stad. Een bezoek aan de Berlijnse Muur is onmisbaar om de indrukwekkende geschiedenis van de stad te begrijpen. Gedenkplaatsen zoals de East Side Gallery tonen kunstwerken op de overgebleven delen van de muur, die een krachtig eerbetoon vormen aan vrijheid en verandering. Het imposante Museumeiland, gelegen in de Spree-rivier, herbergt enkele van 's werelds meest gerenommeerde kunst- en cultuurcollecties. Breng een dag door in het Pergamonmuseum en bewonder oude architectuur, kunstvoorwerpen en archeologische schatten die de rijke geschiedenis van de mensheid weerspiegelen. Een wandeling door het levendige Alexanderplatz biedt je de kans om de opvallende televisietoren van Berlijn te bewonderen. Deze toren, met zijn futuristische uitstraling, biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Bij zonsondergang is het uitzicht met de verlichte stad een onvergetelijke ervaring. De sfeer van Berlijn voel je pas echt in wijken als Kreuzberg en Prenzlauer Berg. Hier ontmoet de rijke geschiedenis de moderne levensstijl. Smalle straatjes vol street art, gezellige cafés en boetiekjes zorgen voor een unieke ervaring die de diversiteit van de stad weerspiegelt. Tot slot mag een bezoek aan het indrukwekkende Holocaustmonument niet ontbreken. Dit eerbetoon aan de slachtoffers van de Holocaust bestaat uit een labyrint van betonnen blokken die variëren in hoogte. Het monument nodigt uit tot reflectie en herdenking van een duistere periode in de geschiedenis. Berlijn is een stad die je betovert met haar veelzijdigheid, geschiedenis en bruisende energie. Ontdek de vele facetten van deze stad en laat je verrassen door de unieke charme die Berlijn te bieden heeft. Het is niet alleen een reis naar het verleden, maar ook een stap in de richting van de toekomst, waar traditie en moderniteit naast elkaar bestaan. Je kunt kiezen voor alleen het busvervoer met Birwa Tours tot aan een compleet verzorgde reis. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden voor een onvergetelijke reis om nieuwe herinneringen te maken.
  • Bus 86 Berlijn
  • Bus 86 Berlijn

Een dagje weg met Birwa Tours

Reizen is geweldig, maar kan vermoeiend zijn. Niet iedereen staat te springen om 10 uur in de auto te zitten. Daarnaast is vliegen met een groep duur en niet altijd praktisch. Een touringcar is de perfecte oplossing!

Bij Birwa Tours zijn we er voor alle gezelschappen. Met de hele familie op wintersport? Wij brengen jullie naar de piste. Kaarten voor Tomorrowland? Onze chauffeur brengt jou en je hele vriendengroep naar het festivalterrein! Een schoolreisje voor de leerlingen, of een teamuitje met het bedrijf? Wij zorgen voor het vervoer en indien gewenst voor een leuke activiteit!

Een touringcar als garantie

Reserveer direct